Leasing rahoitusvaitoehtona

 

Vuokraus soveltuu hyvin rahoitusvaihtoehdoksi yritysten laitteiden rahoittamiseen. Leasing on käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokrausta ennalta sovitulla vuokralla sovitulle vuokra-ajalle. Fototekniset tarjoaa leasingia rahoitusvaihtoehdoksi. Vuokrasopimuksen maksusuunnitelma voidaan tehdä asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakkaan kanssa sovitaan vuokrasopimuksen pituus ja maksuväli. Vuokra voi olla kiinteä, Euribor- tai Nordea Prime- korkoon sidottu. Vuokra-ajan päätyttyä laitteet voi lunastaa pienellä lunastusarvolla.

Vuokrauksen edut

  • Vuokraamalla asiakas saa tuotteet ja rahoituksen samalla kerralla Fototeknisiltä.
  • Ennalta sovittavat vuokrat helpottavat budjetointia.
  • Vuokrattava laite toimii yleensä vakuutena, jolloin vakuudet vapautuvat muuhun käyttöön.
  • Vuokraamalla on helppo pitää laitteisto ajantasalla. Maksat vain laitteiden käyttämisestä, ei niiden omistamisesta.
  • Vuokra on kirjanpidossa ja verotuksessa vähennettävä kulu.
  • Arvonlisäveron osuus on vähennyskelpoinen.
  • Vuokra ei näy velkana taseessa.

Kun olet hankkimassa tai uudistamassa studiolaitteita, ota yhteyttä. Teemme ehdotuksen juusi Sinun tarpeittesi mukaan. Voimme järjestää leasing-rahoituksen ja näin helpottaa laitteiden hankintaa. Leasing vaatiin rahoitusyhtiön luottopäätöksen.

Copyright © 2013-2014 Fototekniset Oy