Laitteita ammattivalokuvaajille

Fototeknisten tuotevalikoimaan kuuluvat studiosalamalaitteet, jatkuvan valon lähteet, jalustat, kattokiskojärjestelmät, taustakartonkitelineet, taustakartongit ja- kankaat sekä monipuolinen valikoima valokuvaajan työssä tarvittavia välineitä.

Ammattikuvaaja tarvitsee ammattikuvaajan laitteet. Hyvät työkalut kestävät käytössä pitempään, niihin saa jatkossa varaosia ja niiden huolto on kunnossa, siksi kunnon työkaluihin kannattaa panostaa. Fototekniset myy vain laadukkaita tuotteita, joihin valokuvaaja voi luottaa.

Teemme ehdotuksen sopivasta laitteistosta varusteineen, kun kerrot meille, mitä ja missä kuvataan. Annamme myös hankinnan jälkeen tarvittaessa käyttökoulutuksen laitteille. On tärkeää, että laitteiden kaikki ominaisuudet voidaan hyödyntää alusta alkaen. Tutustu tuotteisiimme allaolevista linkeistä ja pyydä tarjous.

Hensel 

Hensel on saksalainen studiosalamalaitteiden valmistaja. Valikoimista löytyy laitteet kaikenlaisiin kuvauksiin koruista suuriin autoihin, potreteista ryhmäkuviin.

Foba

Foba on sveitsiläinen korkealaatuisten studiovarusteiden valmistaja. Valikoimissa on välineitä raskaista studiojaustoista kuvauspöytiin ja kattokiskoista palloniveliin.

Kaiser

Saksalaisen Kaiserin valikoimissa on tuhansia tuotteita raskaista reprojalustoista käteviin tarvikkeisiin ja kuvauspöydistä kuvausrukkasiin. Esitteet.

Sekonic

Sekonic on japanilainen valonmittukseen erikoistunut yhtiö. Valikoimissa on mittareita sekä valokuvaajille, että video/elokuvaajille. Valon mittaus on avain korkeaan laatuun.

Cambo

Hollantilainen Cambo valmistaa suuren koon teknisiä kameroita mainos-, arkkitehtuuri- ja erikoiskuvauksiin sekä elokuvaus- ja videokuvausvälineitä.

Linhof

Saksalainen Linhof on tunnettu suuren koon teknisistä kameroistaan ja korkealaatuisista kuula- ja tarkkuusnivelistään. Linhof valmistaa myös reprojärjestelmiä.

Müllersohn

Müllersohn on saksalainen digitaaliseen kuvavalmistukseen keskittynyt yritys, jonka tuotevalikoimassa on mm. tasotulostimia ja RA-4 kuvavalmistuslaitteisto.

BetterLight

Amerikkalainen BetterLight on skannaavien digiperien edelläkävijä. Digiperät soveltuvat erinomaisesti esim. korkealaatuisten taidejäljennösten reprokuvaukseen.

MegaVision

Amerikkalainen MegaVision vamistaa digiperiä mainos- ja teollisuuskuvaukseen sekä tieteelliseen kuvaukseen. Ratkaisuja myös museoiden arkistojen digitointiin.

Explorer Cases

Italialainen Explorer Cases valmistaa ilma- ja vesitiiviitä laukkuja, joissa arvokkaat instrumentit pysyvät järjestyksessä ja ehjänä. Suuri valikoima, myös aselaukkuja.

FotoStilfondo

FotoStilfondon mallistossa on satoja erilaisia kangastaustoja. Valikoimassa on myös paljon erilaista rekvisiittaa muotokuvastudioon matkalaukusta puistonpenkkiin.

Condor Foto

Condor Fotolla on monipuolinen valikoima laitteita ja välineitä studioihin sekä erikoisefektejä sulamattomasta jäämurskasta huurteeseen ja hämähäkinverkkoihin.

Colorama

Colorama taustakartongit on valmistettu läpivärjätystä korkealaatuisesta kartongista. Runsas valikoima värejä (55).

Osram

Osram fotolampuista löytyy ohjausvalo lähes kaikkiin studiosalamalaitteisiin. Polttimoita myös projektoreihin ja halogeenivalaisimiin.

Hensel Freemask

Hensel Freemask tarkoittaa helppoa tapaa syvätä kuva. Henselin kehittyneissä salamoissa on Freemask ominaisuus.

 

Copyright © 2013-2014 Fototekniset Oy