Fototekniset Oy

 
Fototekniset Oy on Lahdessa toimiva valokuvausalan ammattilaitteita myyvä yritys.

 

 

 

 

Historia

Reijo Veijalainen perusti yhtiön v. 1982. Yritys on alusta alkaen keskittynyt palvelemaan ammattivalokuvaajia. Reijolla oli ennen yrityksen perustamista parinkymmenen vuoden kokemus alalta ja useat asiakkaat olivat tuttuja heti alusta alkaen.  Asiakkaita on ollut Suomen lisäksi Ruotsissa, Venäjällä ja kaikissa Baltian maissa. Tuotteista Hensel studiosalamat ovat olleet mukana toiminnan alusta alkaen. Laitteet ovat kehittyneet digitaalisen kuvan myötä, mutta tarjolla on yhä pitkään mukana olleita välineitä.

Edustukset

Fototeknisten edustamat laitteet ja välineet ovat omien tuoteryhmiensä parhaimmistoa. Lähtökohtana kaikille edustuksille on ollut tuotteiden korkea laatu ja soveltuvuus ammattikäyttöön. Toimivan studion rakentamiseen tarvitaan valojen lisäksi taustakartonkiratkaisuja, rekvisiittaa, kattokiskoja, jalustoja jne. Henselin valikoimasta löytyy lähes kaikki tarvittava. Fototeknisten edustamiin tuotteisiin kuuluvat myös pientarvikkeet valokuvaajille. Edustuksiamme ovat mm. Hensel, Foba, Kaiser, Sekonic, Explorer Cases, Cambo, Linhof ja FotoStilfondo.

Asiakkaat

Fototeknisten asiakkaina ovat muoto-, mainos- ja lehtikuvaajat, lehtitalot, museot, oppilaitokset ja yritykset, jotka tarvitsevat omassa toiminnassaan luotettavia valokuvausalan ammattilaitteita sekä fotokaupat, jotka myyvät tarvikkeita kuluttajille. Suomen lisäksi Fototeknisillä on asiakkaita Venäjällä ja Baltian maissa.

Kokonaispalvelu

Palvelemme valokuvaajia laitemyynnin lisäksi myös studion suunnittelussa, rakenteiden asennuksessa (esim. kattokiskot) ja annamme myös laitteiden käyttökoulutuksen tarvittaessa. Kokonaispalveluun kuuluu myös laitehuolto; huollamme kaikki myymämme laitteet. Näin voit olla varma siitä, että investointi edustamiimme ammattilaitteisiin on pitkäaikainen ja turvallinen ratkaisu. Järjestämme myös rahoituksen rahoitusyhtiön kautta.

 

Copyright © 2013-2014 Fototekniset Oy