Linkit

Hensel studiosalamat, mobiililaitteet, heijastimet ja studiotarvikkeet. Saksalainen studiovalojärjestelmä vaativille valokuvaajille. Laitteet valmistetaan Saksassa.

Foba kuvauspöydät, jalustat, studiotarvikkeet. Ainutlaatuinen Combitube järjestelmä, josta voi rakentaa studion kaikki rakennelmat. Sveitsiläisiä laatutuotteita.

Kaiser reprokuvausvälineet, valaisimet, studiotarvikkeet ja pientarvikkeet. Runsas valikoima valokuvausalan tuotteita pienestä vesivaakasta raskaaseen moottoroituun reprojalkaan.

Sekonic valotusmittarit ja värilämpötilamittarit. Johtava japanilainen mittarien valmistaja. Valikoimasta löytyy mittari jokaiselle valokuvaajalle ja videokuvaajalle. 

Cambo tekniset kamerat mainos- maisema- arkkitehtuuri ja muihin erikoiskuvauksiin. Rigit, dollyt ja puomit video- ja elokuvakäyttöön. Valmistetaan Hollannissa.

Linhof tekniset kamerat mainos- arkkitehtuuri- ja erikoiskuvauksiin, jalustat ja nivelet vaativaan käyttöön. Saksalaista laatua.

Explorer laukut ovat kovia, iskunkestäviä sekä vesi- ja ilmatiiviitä. Explorer laukut suojaavat arvokkaita instrumentteja kovissa olosuhteissa. Myös aselaukut varusteineen.

Stilfondo kangastaustat ja muotokuvaamon rekvisiitta. Satoja malleja kangastaustoja eri kokoisina. Studiorekvisiittaa muotokuvaamoihin.

Condor Foto studiovarusteet ja kevyet mobiilisalamat sekä mainoskuvaamon erikoisefektit savusta huuruun ja sulamattomasta jäämurskasta hämähäkinseitteihin.

Müllersohnin tuotevalikoimaan kuuluvat tasotulostimet, kehityskoneet ja kuivalabbikset tarvittavine ohjelmineen ja materiaaleineen.

Megavision on kehittänyt korkealaatusiet digiperät valokuvaukseen ja tieteelliseen kuvaukseen. Maailman johtavat tutkijat käyttävät työssään MegaVision digiperiä.

BetterLight skannaavat kameraperät esim. vaativaan reprokuvaukseen. Maksimi resoluutio jopa 8000×10.600 pikseliä tiedostokoon ollessa 244 MB (24-bit RGB) tai 488 MB (48-bit RGB).

Kienzle suurennuskoneet. Koulutuskäyttöön sopivia laitteita sekä mustavalkoiseen, että värityöskentelyyn. Saatavana myös varusteita ja varaosia Leitz, Agfa ja Durst suurennuskoneisiin.

Copyright © 2013-2014 Fototekniset Oy